Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépjármű hitel hírarchívum

Gépkocsi hitel használt autó vásárlásához
Ha gépkocsi vásárlásán gondolkozik, de újra nem lenne pénze, érdemes körülnéznie a használt autók között. A használtautó piac a válság által legjobban érintett szektorok közé tartozik.

Nyári gépkocsi hitelek
Cégünk az ország több jelentõs gépjármû finanszírozó bankjával, pénzintézetével kapcsolatban van, így lehetõségünk van kiválasztani Önnek a legmegfelelõbb finanszírozási módot.

Az autófedezetes gyorskölcsön felvételének folyamata
Minden családban előfordul az, hogy váratlan kiadások miatt hirtelen nagyobb összegre lesz szükség. Erre az egyik legkedvezőbb megoldás napjainkban az autófedezetes gyorskölcsön. Ennek az ügymenetét szeretném most megismertetni.

A nemzeti mobilfizetési rendszer bemutatása
A magyar Országgyűlés 2011. decemberében fogadta el az Nmftv-t. A törvény fő célja, hogy egységes állami platformot hozzon létre az egyes közszolgáltatások (tehát alapvetően nem profit orientált szolgáltatások) mobil fizetési rendszeren keresztül történő hazai értékesítéséhez.

A gépjárműhitel közvítítők típusai
A bankok és finanszírozó/lízing cégek termékeit a közvetítők értékesítik legtöbbször. Rajtuk keresztül tudjuk hiteleinket intézni, ők azok, akik ajánlattal tudnak nekünk szolgálni.

Az e-útdíj rendszert a személykocsikra nem terjesztik ki
A jövőben is csak a teherautókra vonatkozik az új használatarányos elektronikus útdíj fizetése. Július elsejétől bevezetésre került az elektronikus útdíj fizetési rendszer, amelynek értelmében a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek után a főutakon és a gyorsforgalmi utakon (autópályákon) a megtett úttal arányosan útdíjat kell fizetni.

Gépjármű adás-vételek buktatói hitelfelvétel esetén
Mint minden hitelfelvétel, ez sem veszélytelen vállalkozás. Tulajdonképpen egyetlen, ámde annál nagyobb veszélye, hogy nem tudjuk fizetni a törlesztőrészleteket vagy legalábbis megcsúszunk azokkal.

Deviza vagy forint alapú gépjármű hitelt?
Előnyök és kockázatok... Sokan úgy döntenek, hogy devizahitelt vesznek fel, azaz nem forintban, hanem más ország pénznemében határozza meg a bank a felvett gépjármű kölcsön összegét. Legtöbbször ez euró vagy svájci frank szokott lenni, de ritkán lehet USA-dollár is.

Kezességvállalás a gépjárművek finanszírozásában
A kezesség egy kötelesség. Kezesként kötelezettséget vállalunk, hogy a szerződésben kikötött dolgot az adós helyett szükség esetén teljesítjük. Amennyiben szükséges, a finanszírozó cég kikötheti kezesség szükségességét, általában ez akkor fordulhat elő, ha a finanszírozó cég nem biztos benne, hogy az adós 100%-osan fizetőképes lesz.

Gépjármű ügyintézés - az okmányiroda is hibázhat?
Egy kedves ismerősömmel a következő dolog történt nyáron, mikor a forgalomban közlekedett. Mivel többször is volt már problémája a szabályok betartásának elmulasztásával, egyre inkább arra törekedett, hogy betartsa a helyes közlekedési szabályokat, rendbe tegye a gépjármű okmányait és a gépjármű állapotát.

Gyorskölcsön gépjármű fedezettel
Ingatlanfedezetes hitelt felvenni manapság nagyon kockázatos, hiszen a legtöbb ember anyagi helyzete nagyon ingatag. Hiába van egy viszonylag jól fizető állásunk már régóta, semmi sem garantálja, hogy egy év múlva még mindig meglesz.

Gépjármű hitelről közérthetően
Sürgősen autóra van szüksége a munkájához, viszont jelenleg kizárólag hitelre tudna vásárolni? Magánemberként biztosan nehezen boldogul a pénzügyek útvesztőjében, nem ért minden szakszót, vagy nem tud kiigazodni a különböző gépjármű hitel konstrukciók között.

Autókölcsön BAR-listásoknak
Ha szerepel a neve a KHR-listán (vagy egykori nevén a BAR-listán), megismerhette már azt az érzést, amikor falakba ütközik egy gépjármű hitel felvétel kapcsán.

Autóhitel alkusz kiváltó kölcsön
A kavarodás elkerülésére már itt jelezzük, hogy az autóhitel alkusz kiváltó kölcsön nem valamiféle autóhitel, hiszen autóvásárláshoz nem lehet felhasználni. Ezzel valójában éppen hogy megszabadulhat autóhitelétől, és helyette egy másik, nem autóhitelt vehet fel.

Mi az autóhitel alkusz autóhitel kiváltás illetve átvállalás?
Mire jó a autóhitel alkusz hitelkiváltó hitele? Egyszerű: ha kevesebbet akar fizetni, cserélje le drága hitelét olcsóbbra! Valóban ennyi az egész, kérdezheti, de a válasz: igen, ennyi.

Személyi kölcsön anno
A személyi hitel átmeneti szükségletek, kiadások fedezésére szolgált. Meghatározott személyek igényeit kiemelten kellett kezelni, és más kölcsönkérelmekkel szemben előnyben kellett részesíteni a szocializmusban.

Szolgáltatási kölcsön
A 60-as években hazánkban ismert volt a szolgáltatási kölcsön is, amelyet nagyobb értékű szolgáltatások igénybevételének megkönnyítése érdekében nyújtották.

Gépjármű lízing és autóbiztosítás
A gépjármű lízingelés vagy hitel felvétele során a biztosítási szerződés megkötésére többféle módon kerülhet sor. A lízingbevevő megbízhatja a lízingbeadó által kijelölt biztosítási alkuszt, hogy biztosítási szerződést kössön, amelyben a biztosított, a szerződő és egyben díjfizető a lízingbevevő.

Hogyan határozzuk meg egy használtautó eladási árát?
Az autó állapotának ismeretében jó esélyünk van arra, hogy autónk piaci értékét a valóságnak megfelelően határozhassuk meg. Az ár megállapítása előtt érdemes jó alaposan körülnézni a piacon, és begyűjteni az idevonatkozó információkat.

Bizományos használtautó értékesítés
A bizományosi értékesítés előnye, hogy itt mi határozhatjuk meg a használtautó eladási árát, amiből azonban mindig le kell vonni a kereskedő jutalékát. Az így kézbe kapott összeg, tehát kevesebb, mint a piaci maximum, de a többi tényezőt is figyelembe véve (ráfordított idő és energia) azért elfogadható.

Gépjámű hitel, kereskedelem a pénzügyi válság idején
A világ gépjárműipara számára 2008 kétség kívül a legnehezebb év volt a második világháború óta. Az Egyesült Államok ún. ’sub-prime’, azaz elégtelen fedezetű jelzáloghitelezési piacáról kiinduló gazdasági válság mára a teljes pénzügyi szektoron végigsöpört.

A gépjármű piac helyzete Közép-Európában
Az elmúlt évek folyamán az Európai Unió tagállamai közül Romániában nőtt leggyorsabban az új járművek értékesítése. Összesen 312.532 új gépkocsit adtak el 2007-ben, ami 2006-hoz képest 26,3%-os növekedésnek felel meg.

Autó kereskedelem, gépjármű finanszírozás
Ma az új és használt autó kereskedelem ezer sebből vérzik. Az elmúlt évek hibás, eltúlzott üzletpolitikája, a márkák közötti véresen komoly verseny a paci részesedésért, a finanszírozási kondíciók torzulása vezetett idáig.

Gépjármű kölcsön
Egy konkrét gépjármű megvásárláshoz folyósított pénzkölcsön olyan finanszírozási forma, amely esetén az Ön által igényelt hitelösszeget közvetlenül a kereskedő bankszámlájára utalják át, amely kizárólag a kölcsönszerződésben meghatározott gépjármű megvásárlására használható fel.

Mégis maradhat az önerő nélküli autóhitel
A nagy gazdasági világválság nem csak az ingatlanpiacra, hanem az autópiacra is rányomta bélyegét. Ennek következtében ezen területen is jelentősen szigorodtak a gépjármű hitelezés és ezáltal a gépjárműhöz jutás feltételei.

Gépjármű adásvételi szerződés
Bármilyen gépjármű vásárlásakor illetve eladásakor szükségünk lehet egy gépjármű adásvételi szerződés mintára. A letölthető minta szerződés tartalmazza a használt gépkocsi átíráshoz szükséges összes adatot, tudnivalót.

Euro alapú gépkocsi hitelek
Euro alapon is kaphatunk még hitelt autóra, ennek ingatlanra bejegyzett formája eltörlés alatt áll. Euro alapon a rövidebb futamidőre tervezett hitelek lehetnek sikeresebbek.

Forint dömping az autóhitelezésben
Túlnyomó többségben van a forint alapú hitelek száma az új kihelyezéseknél egész Magyarországon az idei évben, főleg a 2010. márciusi ide vonatkozó jogszabályi változtatásokat követően.

A CASCO biztosítási rendszere, hatálya
A CASCO alapbiztosításában általában a törés- és elemi károk által okozott károk szerepelnek, a kiegészítő biztosítások (lopás- és rabláskár, a poggyászbiztosítás, bérelt gépkocsi költségeinek térítése stb.) csak az alapbiztosítás mellé köthetők.

Mi újság a gépjárműhitelek piacán?
A 2010-es év komoly változások tanúja volt, noha még csak a március vége van. Az autópiac és az autóhitel piac válságos helyzetére azonban muszáj volt reagálni valamit a bankoknak is a nagy állami és autógyári akciók után, amelyek azt célozták, hogy az autóipar talpra tudjon állni.

Gépkocsi hitel BAR-listásoknak
Ha gépkocsi hitelt akarunk elvenni BAR- vagy KHR-listásként, számítsunk rá, hogy a bankok azzal fogják honorálni listatagságunkat, hogy nem adnak olyan kedvező feltétellel gépjárműhitelt, amellyel esetleg mások kaphatnak.

Milyen gyors a gyorshitel?
Gyorsan pénzre van szüksége? és van egy saját tulajdonú autója? Akkor itt a megoldás: a gyorshitel. Mindössze egy tehermentes vagy kevés terheltségű gépjárművel kell rendelkeznie és egyszerűen juthat szabad felhasználású gyorskölcsönhöz.

Motorhitel kalkulátor – online kalkuláció
Online motorhitel-kalkulátorunkkal azonnal megtekintheti a piacon lévő egyik legkedvezőbb hitelajánlatot!

Gépjármű hitel változások
Egy hónappal ezelőtt még nem lehetett tudni, hogy hogyan fognak alakulni az autóhitelek és az autóeladások, de mostanra nagyon sokat tisztult a kép.

Gyorskölcsön saját motorra
Amennyiben rendelkezik saját tulajdonú motorral, annak terhére szabad felhasználású gyorskölcsönt vehet fel, egyfajta jelzálogtárgyként terhelheti meg kétkerekűjét. Miért annyira kedvezőek a gyors folyósítású, szabad felhasználású kölcsönök?

Gépkocsi hitel piac 2010
Vajon mi várható a gépjármű hitelek frontján 2010-ben? Milyen következtetéseket lehet levonni a hitelpiac eme szegmensének alakulásáról a tavalyi eredmények alapján?

Olaszországban puskával lövik az illegális bevándorlókat
Az illegális munkavállalók pedig törnek-zúznak és autókat gyújtanak: a szép, új, multikulturális világ egy darabja.

Leárazás minden szinten
Sokan elszámították magukat és most próbálnak szabadulni a begyűjtött készletektől. Egyesek nem tudtak kiszabadulni a magas profit bűvöletéből, és azt hitték, válság ide vagy oda, de a magyarok karácsonykor így is sokat fognak költeni 2009-ben.

Hogyan vegyünk autót?
Ez a trükk, hogy a romos kocsit kicsit kipofozzák, sokszor előkerül, mivel mindig akad olyan tapasztalatlan ember, aki ilyesmiről még nem hallott, és nincs szeme ahhoz, hogy észrevegye, ha egy autót éppen csak helyreállítottak a romokból, hogy el tudják adni.

Gépjárműlízing a gyakorlatban
Mindenkinek van már autója hitel nélkül? Nem érti, hogy ez készpénz nélkül hogyan lehetséges? Ne mondjon le álmairól, ismerje meg a hitel nélküli, rendkívül kedvező megoldást: a gépjármű lízinget.

A gépjármű hitel kalkulátor használata
Ne feledje: a gépjárműhitel-kalkulátor használata nem jelent semmiféle kötelezettséget az ön számára, csupán a szabad tájékozódást szolgálja. Ha a kapott becsült értéket kedvezőnek találja, kérje pontos, személyre szabott ajánlatainkat díjtalanul.

Mi a visszhitel?
Olyan jelzálog alapú gépjárműfedezetes gyorskölcsön, amely Magyarországon jelenleg egy kevésbé ismert hitelezési forma. Azonban egy rendkívül kedvező feltételek mellett felvehető kölcsön, amelyet a világ számos pontján ajánlják az igénylők számára.

Gépjármű Hitel Hírarchívum
Gépjárműfinanszírozással kapcsolatos hírek, újdonságok, naprakész információk új és használt járművek vásárlásával, lízingelésével kapcsolatban.

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás