Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Autóhitel új vagy használt autó vásárlásakor

Új vagy használt autó vásárlásán töri a fejét? Bármi is legyen a válasz, bármilyen hitel típusról is legyen szó, fontos, hogy ne rohanjon egyenesen fejjel a falnak. Inkább gondolja át többször a dolgot, és csak ezután hozza meg végső döntését.

Kérdezze ki hiteltanácsadójának véleményét és ne vállaljon be olyat, amit aztán nem lesz képes teljesíteni.

Nehogy a végén még többet bukjon, mint amit nyerhetne ezzel az egésszel. Mondjuk az nem túl kecsegtető, hogy eleve azt mondják, hogy a hosszabb futamidejű autóhitelek kizárólag veszteséges lehet az adó számára, aki kezdetben szinte csak a kamatokat fizeti, míg magába a gépjármű árába, aligha fizet valamennyit is bele. A maximális futamidő egyébként le van korlátozva. Magánszemélyeknél ez maximálisan 84 hónapot, azaz hét évet, míg vállalkozásoknál 96 hónapot, azaz 8 évet jelent. Az autóhitelnek vannak még azonban egyéb megkötöttsége is, ilyen például az, hogy a finanszírozott gépjármű életkora nem érheti el a 15 évet a futamidő végére.

Nem lehet tehát csak úgy fejjel a falnak rohanni. Kizárólag csak akkor ugorjon bele az autóhitel igénylésébe, ha valóban tisztában van saját anyagi lehetőségeivel és csak azt vállalja be, amelyeket valóban teljesíteni tud. Az autóhitelnek természetesen van előnye is. Főleg akkor, ha a hitele egyszerűsített hitelbírálattal van egybekötve, hiszen ekkor a hitel összegének folyósítása gyorsan megy végbe, ezáltal nem kell Önnek hosszú heteket várnia, hogy valóban bele tudjon ülni immár saját autójába. Mindezek ismeretében Ön is eldöntheti, hogy vajon megéri-e bevállalnia az autóhitel vagy inkább vár, hogy csak a saját összespórolt pénzéből tudja megvenni a hőn áhított járművet. Ez a saját döntése, amelyet egyedül Önnek kell meghoznia. De csak úgy döntsön bármi mellett vagy ellen, hogy kikérte a hiteltanácsadója véleményét! Nehogy a végén csúnyán ráfázzon az autóhitel igénylésre!

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás