Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Az általunk közvetített hitelből megvásárolt autójára azonnal biztosítást is köthet. Magyarországon minden járműnek rendelkeznie kell kötelező felelősségbiztosítással, legyen az motor vagy autó.

Ha hitelre vásárolt autóról, motorról beszélünk, igen gyakori, hogy a tulajdonos casco biztosítást is köt, hiszen egy több éves hitelre vásárolt autót – vagy különösen motort – nem lenne jó összetörni és a roncstelepre küldeni mondjuk két hónap után. Természetesen ez igaz bármilyen autóra vagy motorra, nem csak a kölcsönből vásároltakra.

Cégünk éppen azért, hogy ügyfeleink mindent egy helyen intézhessenek, felvette profiljába a biztosítások közvetítését is. A hitelekhez hasonlóan a biztosításokat is ingyen közvetítjük, sőt a piac elvárásainak megfelelően, ha nálunk köti biztosítását, az online kötés miatt még olcsóbban is jön ki, mintha valamelyik biztosítóhoz befáradna személyesen megkötni azt.

Az oldalunkon található beágyazott program segítségével önnek egyszerűen csak meg kell adnia bizonyos paramétereket autójáról vagy motorjáról, és utána a számítógép pillanatok alatt kiadja az eredményt. A listán megtalálhatja az összes biztosító ajánlatát, így semmi más dolga nincs, mint kiválasztani a legjobbat.

A kötelező biztosítások esetén általában a legolcsóbb ajánlat a legjobb, mivel minden biztosító ugyanazt nyújtja (természetesen lehetnek problémák, a MÁV biztosítási üzletágának megbukását nem kell talán bemutatni). A casco esetén viszont érdemes megnézni a honlapon, hogy a program által kidobott listán melyik biztosító mit kínál a havi összegért. A felhasználóbarát táblázat tanulmányozása után (ami aligha tart tovább két-három percnél) már jóval könnyebb kiválasztani a legjobb biztosítást.

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás