Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépjármű finanszírozás

A gépjárműhiteleken belül az autófinanszírozás különböző módozatai jelentik a piac legnagyobb szeletét.

A több millió Magyarországon futó gépkocsinak meglepően magas százaléka hitelre vásárolt, és még a visszavett autók körüli médiafelhajtással együtt is azt mondhatjuk, elenyésző azon autók, teherautók száma, amelyeknek hitelét a vásárló nem tudja megfizetni, ezért a bank visszaveszi az autóját. A különböző aukciós honlapokon körülnézve azt tapasztaljuk, hogy java részt öreg, lepusztult állapotban levő autókat vettek vissza tulajdonosaiktól, bár természetesen kivételek is akadnak.

Gépjármű finanszírozás kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gépjárműfinanszírozás kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Hogy ebből milyen következtetést lehet levonni? Egyrészt az autóhitelek piaca nem olyan veszélyes hely, mint amilyennek szeretnék elhitetni bizonyos körök, talán csak a szenzációhajhászás miatt. Ha valaki túlvállalja magát, szembe kell néznie a következményekkel, azonban ez egy előrelátó adósnak semmilyen problémát sem jelent: a következmények pontosan olyanok, mint amilyenekre számított. Mi abban segítünk, hogy ön még véletlenül se kerüljön kellemetlen helyzetbe: cégünk feladata, hogy azokat, akik gépjármű hitelt akarnak felvenni, a lehető legjobb hitelkonstrukciókhoz juttassa, illetve, amennyiben úgy látjuk, ügyfelünk felelőtlenül vagy meggondolatlanul venne fel hitelt, erre figyelmeztessük, és valamilyen életképes gépjármű-hitelezési alternatívát kínáljunk neki.

Autófinanszírozási konstrukcióinkat a piac legjobb hitelei közül válogatjuk össze. Önnek nem kell vadásznia a legjobb kölcsönökre, mindössze annyi a feladata, hogy ránk bízza a hitel intézését. Természetesen nem várjuk el, hogy egy ilyen fontos ügyben egyszerűen csak elhiggye, amit mondunk, azonban ön is leellenőrizheti, hogy mi kínáljuk-e a legjobb gépjárműhitelt a piacon: a kalkulátorokat használva számítsa ki, hogy adott összeget adott időre mennyiért tudna felvenni nálunk, majd keresse fel néhány bank honlapját, és hasonlítsa össze a mi törlesztéseinket az ott találhatóakkal. Ezek után egyszerű lesz a döntés, hiszen saját maga meggyőződhet róla, hogy ki kínálja a legjobb hiteleket. Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy a hitelközvetítés ingyenes, vagyis nem azért kínáljuk olcsón hiteleinket, mert majd később valamiféle jutalékot vagy pótlékot számítunk fel. Önnek tényleg csak annyit kell fizetnie, amennyibe az általunk megtalált legkedvezőbb gépjárműhitel havi törlesztés kerül. Cégünk a hitelfolyósítás díját ugyanis nem az ügyfélre, hanem a bankra terheli rá.

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás