Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépjármű hitel BAR, KHR

Autót szeretne venni hitelre? De nem kap? Úgy véli, a bankok azért zárják be ön előtt a kapuikat, mert felkerült a KHR-listára? Vagy elődjére, a BAR-listára?

Sajnos ezek a listák nem olyanok, mint a viccben a medve halállistája, ugyanis innét csak akkor lehet lekerülni, ha eltelt öt év, vagy lejárt a kölcsön, amelynek késedelmes törlesztése miatt felkerült a listára. Persze miért kell büntetni valakit egy tíz évvel ezelőtti hibája miatt? Ki tudja – és örömmel mondhatjuk: már nem is érdekes.

Gépjármű hitel BAR, KHR kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gépjármű hitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Bizonyos bankok is rájöttek, hogy attól, mert valaki KHR-listára került, még lehet, hogy gépjármű hitelre van szüksége. Ezek a pénzintézetek a többi bankot beelőzve megoldásokat kínálnak azoknak, akik hitelt szeretnének felvenni úgy is, hogy közben nevük szerepel a BAR-listán. Ön tudja, hogy melyik bank nyújt gépjárműhitelt adóslistás ügyfeleknek? Érdekes, hogy ez kimarad a reklámokból, pedig vannak ilyen konstrukciók! És itt jövünk a képbe mi!

Cégünk elkötelezte magát amellett, hogy annyi ügyfelet juttat hitelhez és ezzel autóhoz, teherautóhoz, amennyit csak tud. A gépjármű réges-régen nem luxuscikk, hanem szükséges eszköz a mindennapokban: ha valaki gépjármű hitelt szeretne felvenni, miért kellene akadályozni? Kollégáink nagyon jól ismerik a magyar hitelpiacot, a bankokat, és munkaidejük egy részét azzal töltik, hogy a legjobb konstrukciókat keressék meg leendő ügyfeleink számára. Önnek nem kell hitelek után járnia, a bankoknál kérdezgetnie, hogy pénzhez juthat-e: bízzon ránk mindent, önnek csak a papírokat kell kitöltenie, a hiteligénylés a mi dolgunk. Természetesen a közbenjárás ingyenes!

Végül néhány technikai feltétel a hitellel kapcsolatban:

A gépjármű hitel felvehető magánszemélyként vagy vállalkozásként is, a szükséges iratok listáját a megfelelő menüpontban megtalálja. Ha a feltételeket meggyőzőnek találja, használja a kalkulátort, számítsa ki a havi törlesztést, és kérje ingyenes segítségünket a hitel felvételéhez!

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás