Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépjármű hitel kiváltás

Úgy érzi, túl régóta nyögi már egy régi autóvásárlás következményeit? Barátja, rokona, ismerőse sokkal jobban jött ki egy hitelfelvételből mint ön? Váltana? Lecserélné rossz hitelét jobbra? Van megoldás!

A gépjármű hitel kiváltására létrehozott kölcsönök lényege, hogy végre a bankok versenyeznek azért, hogy ön átvigye hozzájuk hitelét. Ha régen felvett egy rossz hitelt, amelynek magas a törlesztése, hosszú a futamideje, mindenképpen érdemes megnézni, nem lehetne-e valahogyan havonta kevesebb pénzből megoldani a hitel visszafizetését. A bankok is tudják, hogy igen fontos új ügyfeleket gyűjteni, és ezért mindig új és jobb kölcsönöket kínálnak. Hogy ebben mi a jó? Az, hogy ha a bankok versenyeznek, annak egyetlen haszonélvezője az ügyfél, akit be akarnak csábítani magukhoz. Míg a pénzintézetek folyamatosan egymás alá ígérnek, így próbálva meg ellopni egymás klienseit, ön csak jól járhat: ha talál olyan hitelt, amellyel jobban jár, válthat, és már a következő hónaptól kevesebbet fizethet. Ha nincs a piacon jobb hitel (ami nem túl valószínű) a jelenleginél, akkor maradhat, és megpróbálhatja később, hátha valamelyik bank közben kidolgozott egy jobb konstrukciót. Nincs kockázat, ön csak nyerhet.

Gépjármű hitel kiváltás kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gépjármű hitel kiváltás kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Természetesen a gépjármű hitelek kiváltásához alaposan ismerni kell a hitelpiacot, és itt jövünk a képbe mi: az ügyintézők napi feladatai közé tartozik a banki hitelek vizsgálata, és munkaköri kötelességük a piacon levő legjobb hitelek felkutatása.

Ha hétfőn X bank kínálja a legjobb hitelt, ezt közvetítjük önnek, ha kedden már y bank, akkor azonnal váltunk. Bár a hitelek törlesztése minden banknál más, és a hitelkiváltás lényege éppen ez, a bevonható autók köre szabályozva van. Lássuk, milyen gépjárművekre felvett hitelt lehet kiváltani!

A kiváltandó hitel lehet bármilyen összegű, bármilyen autóra, és az sem számít, hogy mennyi van még vissza belőle. Mindösszesen az általános hitelezési feltételeknek kell megfelelni: az autó a hitel lejártakor nem lehet idősebb 12 évesnél (bizonyos esetekben 15 év, ez egyéni elbírálás kérdése az autó értékétől és állapotától függően). Új hitele lehet frank, euró vagy forint alapú, egy és nyolc év közt bármilyen futamidővel. A felvehető hitelösszeg 300.000 és 50.000.000 forint közt mozoghat, vagyis gyakorlatilag minden gépjárműhitel kiváltható az általunk kínált kölcsönökkel.

A kalkulátorral kiszámolhatja, jelenlegi hitele helyett milyen hitelt kínálunk önnek. Ha a kalkulátor alacsonyabb összeget dob ki a mostani hitelénél, érdemes váltani! Természetesen hitele át is ütemezhető: ha máshogy nem tudja csökkenteni havi törlesztését, kérjen olyan hitelt, amely a mostanihoz képest jóval hosszabb futamidejű. Az eredmény ugyanaz. havi törlesztése jelentősen csökkenhet!

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás