Járművásárlás banki finanszírozással

Ha úgy hallotta, mostanában a válság miatt nehéz hitelhez jutni, akkor az informátorának vagy nem volt szerencséje, vagy nem minket választott, amikor gépjármű hitelt szeretett volna felvenni.

A bankok mindig is az ügyfelek számának gyarapításában lesznek érdekeltek, tehát a megfelelő igénnyel a megfelelő helyen kopogtatva a siker biztos. Ön nem tudja, hogy hogyan is kellene elkezdenie? Nem baj: azért vagyunk mi, hogy ingyen, mindenféle kötelezettségvállalás nélkül tanácsot adjuk önnek a hitelfelvétel előtt, majd, ha megbíz minket, ugyanígy ingyen elintézzük önnek a gépjárműhitelt is.

Kalkulátorunk

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gépjármű hitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Nincs közvetítői díj, nincsenek plusz költségek, csak a kölcsön havi törlesztése. És, ha mi intézzük el a hitelét, akkor hozzátehetjük: a ma létező legjobb kölcsön törlesztése. A gépjármű-vásárlási hitel nem tartozik a legnagyobb összegű hitelek közé, azonban felvételével mégis több évre meghatározhatja saját költségvetését, így nagyon át kell gondolni, mikor, hol és milyen típusú gépjárműhitelt vesz fel.

Mindenki arra törekszik, hogy a legjobb feltételekkel jusson hitelhez. A kérdés, hogy ezt meg tudja-e valósítani? Van-e annyi ideje és energiája, hogy pl. munka helyett a bankokat járja, telefonáljon, az internetet böngéssze a legjobb gépjármű hiteleket keresve? Aligha, de nincs is ilyesmire szükség.

Cégünk azért van, hogy mindezt a munkát elvégezze ön helyett: alkalmazottaink úgy ismerik a magyar hitelpiacot, mint a saját tenyerüket, információikat folyamatosan frissítik, és ha megjelenik valahol egy új konstrukció, nem kerülheti el figyelmüket. Így biztosítjuk, hogy a legjobb kölcsönöket ajánljuk mindenkinek.

A hitelek feltételei – bár a havi törlesztőrészlet mindenhol más – mára minden banknál egyformák. A felvételhez szükséges iratok listáját megtalálja a megfelelő menüpontban.

Használja a kalkulátort az előzetes tájékozódáshoz, és ha elnyeri tetszését az ajánlatunk, forduljon hozzánk hitelkérelmével! Gyorsan és szakszerűen intézzük el, hogy minél előbb pénzéhez jusson!

GHO Gépjármű hitel GYHK Gyorshitel saját autóra AHM Autóhitel kalkulátor Biztosítás Gépjármű biztosítás