Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gyorshitel meglévő gépjárműre

Meglevő gépkocsijának, teherautójának mindennapi használati módjaival nyilván ön is tisztában van, azonban gondolta volna, hogy autója, teherautója, egyszóval bármilyen gépjárműve pénzt hozhat önnek – akkor is, ha nem fuvarozással vagy taxizással foglalkozik?

Az autófedezetes gyorshitelek viszonylag friss konstrukciónak számítanak mind a magyar, mind a nemzetközi piacon. Lényegük, hogy ha önnek nincs ingatlana, amellyel fedezhetné hitelét, akkor is vehessen fel pénzt – akár komolyabb összeget is, ráadásul különösebb utánajárás, APEH-es vegzatúra és mindenféle felesleges sallang nélkül.

Gyorshitel kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gyorshitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A gépjármű alapú gyorshiteleket személyi hitelek helyett ajánljuk, mivel azoknál alacsonyabb törlesztéssel, gyorsabban és sokkal kevesebb papírmunkával lehet hozzájutni. Mint a kölcsön neve is mutatja, itt tulajdonképpen egy jelzáloghitelről van szó, azonban nem a klasszikus konstrukcióban, hiszen a fedezet nem egy nagy értékű ház vagy más ingatlan, hanem egy autó. A felvehető hitelösszeg a fedezetül szolgáló autó EuroTax-értékének 80%-ra rúghat, vagyis, hasonlóan az ingatlanos hitelekhez, itt is a fedezeti ingóság határozza meg a felvehető összeget. A legkisebb hitel 300.000 ft, a legnagyobb pedig 50 millió, amennyiben pl. egy luxusautó terhére venne fel hitelt.

Az autófedezetes gyorshitel felvétele hihetetlenül egyszerű: mivel egy autó lesz a hitel fedezete, ezért csak az ön papírjai, az autó iratai és két befizetett közüzemi számla kell a hitel felvételéhez. Ennél gyorsabb és egyszerűbb kölcsön a tudomány jelenlegi állása szerint nincs.

Egyszerűsített hitelbírálat

A bemutatandó iratok listáját (legyen ön magánszemély vagy vállalkozó) megtalálja a honlap megfelelő menüpontjában. A fedezetül szolgáló autó az ön tulajdonában marad, természetesen nem adhatja el, de más korlátozás nincs. A jármű EuroTax-értékének 80%-át felveheti kölcsönként. A hitel lejártakor az autó vagy teherautó nem lehet idősebb 12 évesnél. Az autó állapotától függően a hitelügyintézők dönthetnek úgy is, hogy 15 évre terjesztik ki a határt. A hitel lehet forintban, euróban vagy frankban.

Ha a gyorshitel fent vázolt feltételeit meggyőzőnek találta, használja a hitelkalkulátort, hogy kiszámítsa, milyen törlesztőrészlettel tudna felvenni hitelt gépjárműve megterhelésével. Ha úgy dönt, kéri ajánlatunkat, még mindig bármikor visszatáncolhat, hiszen ügyintézőink teljesen ingyen és kötelezettségmentesen foglalkoznak ügyével, tehát akár az utolsó pillanatban is meggondolhatja magát. Azt azonban le kell szögeznünk: munkánkat teljesen ingyen végezzük: nincs közvetítői díj akkor sem, ha kéri a hitelt, és akkor sincs „büntetés”, ha nem. Önnek semmilyen kockázatot sem kell vállalnia!

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás