Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

A motorja ősztől egészen tavaszig valószínűleg nemigen kerül ki a garázsból, kihasználatlanul áll, miközben a biztosítást és az adót ezekre a hónapokra is beszedik öntől. Gondolt már arra, hogy a motorja még ilyenkor is hasznára válhat, sőt akár még abban is segíthet, hogy pénzhez jusson?

A motorfedezetre adott gyorskölcsön lényege, hogy ön felvesz egy jelzáloghitelt, ahol azonban nem egy ház vagy valamilyen más nagy értékű ingatlan a zálogtárgy, hanem az ön tulajdonában levő motor. A jármű így hozhat pénzt önnek akkor is, ha egyébként semmi másra nem használható, például a tél közepén. De természetesen bármikor felvehet motorfedezetes gyorskölcsönt, hiszen a kölcsön futamideje alatt nem kell semmilyen korlátozást elszenvednie, a motor az ön tulajdonában marad, és egyáltalán, pontosan ugyanúgy használhatja, mint addig, csupán nem adhatja el – de ez természetes, hiszen akkor a hitel fedezetéül szolgáló ingóság már nem lenne az ön tulajdonában.

Gyorskölcsön kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A motorfedezetes kölcsön gyors, csupán néhány napot kell várnia, amíg pénzéhez juthat. Felvétele igen egyszerű, mivel az ön és a motor papírjaira, valamint két, friss közüzemi számlára van szükség, amelyeket már kifizetett. A papírmunkának ezzel a végére is értünk. A motorfedezetes gyorskölcsönt különösen akkor ajánljuk, ha személyi hitel felvételén gondolkodik. A személyi kölcsön felvétele sokkal körülményesebb, vagy ha nem, és gyorskölcsönt ajánlanak önnek, akkor a kamata lesz a csillagokban. A motorfedezetes hitel viszont a kölcsönök pozitívumait egyesíti magába, tehát nem fogja elveszteni a réven, amit a vámon nyert.

Végül néhány szó a feltételekről: a motor, amely a hitel fedezete lesz, nem lehet nyolc évnél idősebb, rendelkeznie kell rendszámmal és a gyorshitel futamidejét úgy kell megválasztani, hogy lejártakor a jármű nem lehet 12 évnél idősebb (bizonyos esetekben ez lehet 15 év is, ez egyéni elbírálás kérdése). A kölcsön lehet forint, euró vagy frank alapú, maximális futamideje nyolc év, szabadon felhasználható – vagyis igazán rugalmas feltételekkel juthat hozzá.

Hogy pontosan milyen törlesztőrészlettel tud felvenni motorfedezetes gyorskölcsönt, arról a kalkulátorok használatával tud tájékozódni. Ha a kiszámolt eredmény elnyeri tetszését, kérje, hogy munkatársaink lépjenek kapcsolatba önnel. A hitelközvetítés teljesen ingyenes, semmi vesztenivalója sincs!

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás