Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Miért válassza a lízinget hitel helyett? Mert a lízing egyszerűbb, gyorsabb, mintha hitelt venne fel. Természetesen a gépjármű hitelek piacán sok olyan konstrukció van, amely pusztán pénzügyi szempontból hasonlít egy lízingszerződéshez (bár a gépjárműhitelek közt nincs olyan, amelynél elég lenne pusztán 10% önerő, míg a lízingkonstrukcióknál ilyen is van).

Azonban a lízingnek valójában sok olyan tulajdonsága van, amellyel nemigen tudnak versenyezni a banki hitelek: a hitelbírálat gyorsabb és egyszerűbb; az ügyintézés rugalmas, egy autó, teherautó lízingelése esetén kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe vehet különösebb utánajárás nélkül; a lízingszerződésben foglaltaknak megfelelően nem szükséges havonta fizetnie, hanem bármilyen egyéb fizetési ütemet is megállapíthatnak; kevesebb biztosíték kell, mint a hitelek java részénél. Persze felmerülhet a kérdés: ha ennyire jó feltételeket kínál a lízingelés, akkor miért nem használja mindenkit ezt a módot a gépjármű hitelek helyett?

Gépjármű lízing kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a gépjármű lízing kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A lízingelés konstrukciójától sokan óvakodnak, akkor is, ha egy tökéletesen biztosított szerződést kötnek egy nagy múltú, tőkeerős céggel. A mai világban ez persze nem meglepő, hiszen a legnagyobb bankok is pillanatok alatt tönkremehetnek, azonban a félelem mégsem megalapozott.

A lízingszerződés lényege, hogy ön és az eladó közé belép még egy szereplő, aki megveszi készpénzért az autót, teherautót stb., majd ön nem a vevőtől (akinek nincs ideje kivárni, míg az egymillió forintos autó árát megkapja hat év alatt), hanem a közvetítőtől veszi meg az autót. Természetesen a legfőbb félelem: és ha a cég csődbe megy vagy eltűnik? Nos, akkor ön jár a legjobban: az eredeti eladó megkapta a pénzt a lízingcégtől, önnek pedig nem kell fizetnie tovább. Az autó természetesen az ön tulajdonában marad – vagyis egy lízingcég esetleges összeomlása után ön csak még jobban jár.

És hogy milyen autót, teherautót vehet meg lízingelve, kihasználva a legjobb konstrukciókat? Nem lehet az autó a lízing lejártakor 12 (vagy bizonyos esetben 15) évnél idősebb.

Ennyi az egész, semmilyen más megkötés nincs. A lízingösszeget számíthatják euróban, forintban, frankban, de valójában minden ügylet személyre szabott, így nincs értelme semmilyen más feltételt megjeleníteni.

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás