Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Sok bank úgy véli, ha valaki egyszer BAR-listára került (vagy, ha ez mostanában történt, akkor KHR-listára), akkor annak nincs joga semmihez. Nem vehet fel kölcsönt évekig vagy akár évtizedekig, úgy érezheti magát, mintha billogot sütöttek volna a homlokára, és bizony még az is gyakran előfordul, hogy az adós meg sem tudja, hogy felkerült az adóslistára, csak egyszerűen mindenhol elutasítják.

Persze a lényegen az sem változtat, ha tudja, hogy KHR-listás, és így akar pénzhez jutni, mert ez komoly nehézségeket fog okozni. De miért kellene lemondani egy motorról egy, ki tudja, hány évvel ezelőtti hiba miatt? Nos, ha eddig foglalkoztatta ez a kérdés, akkor most már itt az ideje, hogy túltegye magát rajta. Vegyen fel hitelt, vegye meg motorját, és ne foglalkozzon a KHR-listával!

Motorhitel kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Cégünknek – sajnos, a banki adóslista természetéből kifolyólag – komoly tapasztalata van KHR-listás ügyfelek új motorhiteleinek intézésében. A bankok egy része valójában ad kölcsönt még így is, azonban meg kell keresni, hogy hol lehet motorhitelhez jutni, és annak sem árt utánajárni a későbbi bosszankodás elkerülésére, hogy milyen feltételekkel. Mi azért vagyunk, hogy monitorozzuk a piacot, és megkeressük a legjobb hiteleket. Vagy, ha pontosabbak akarunk lenni: azért vagyunk, hogy, miután a legjobb hitelt megtaláltuk, azt kiközvetítsük önnek. És természetesen mindezt ingyen! Közvetítői díj és jutalék nélkül!

KHR-listás ügyfeleinkre bizonyos tekintetben ugyanazok a feltételek vonatkoznak, mint azokra, akik nem tagjai a listának: a motor, amelyet meg kívánnak venni, nem lehet idősebb nyolc évesnél, kell, hogy rendelkezzen rendszámmal, és amikor a hitel lejár, nem lehet idősebb 12 évesnél. Utóbbi szabály alól van kivétel, mert bizonyos motoroknál az állapotuk megengedi, hogy akár 15 éves koráig is eltartson a hitel, de ez mindig egyedi felmérés és elbírálás kérdése.

A KHR-listás ügyfelek motorhitelei lehetnek forint, euró vagy frank alapúak, a futamidejük maximum nyolc év. Az igényléshez szükséges iratok listáját megtalálja a megfelelő menüpontban.

Végül a legfontosabb: a motorhitel csaknem pontos havi törlesztését kiszámíthatja a kalkulátor segítségével. A kihozott összeg nem hajszálpontos, mivel a kalkulátor frankban számol, és az árfolyam változásai esetleg más számot is eredményezhetnek, azonban az eltérés minimális, és ügyintézőink az első alkalommal tájékoztatni fogják önt a motorhitel havi törlesztésének pontos összegéről.

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás