Nem egészen úgy sikerült a motorhitelt felvenni, ahogyan tervezte? Amikor ráül a motorra, az élményt megkeseríti a gondolat, hogy rengeteg pénzt kell kiadnia a motorhitelre, mert rossz szerződést kötött? Van megoldás: egyszerűen cserélje le a rossz hitelt, válasszon helyette újat, olcsóbbat, és ne gondoljon többé azzal, hogy hogyan lehetett volna jobban kijönni a motorvásárlásból.

A bankok folyamatosan újabb és újabb konstrukciókat ötölnek ki ügyfélkörül bővítéséhez, és ma már – úgy látszik – annyira telített a piac, hogy az új ügyfelek bevonása mellett a pénzintézetek célja lett az is, hogy máshonnan vonzzák magukhoz az adósokat. Ezt az alkalmat pedig ki kell tudni használni, mert végre a bankok versengenek az ügyfelek kegyeiért.

Motorhitel kiváltás kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Miről van szó? A pénzintézetek folyamatosan egyre újabb hitelkonstrukciókat dolgoznak ki, hogy újabb klienseket gyűjtsenek, azonban más bankok adósainak is kínálnak hiteleket, amelyek jobbak, mint amit másik bank kínál.

Ha az ön motorhitelének havi törlesztése magas, vagy a futamidő túl hosszú, akkor érdemes gondolkodnia azon, hol találhatna egy olyan kölcsönt, amelyből visszafizetné jelenlegi, rossz hitelét, és amely sokkal jobb feltételeket kínál, mint a mostani. Hitele átütemezhető, ez a legkisebb segítség, azonban egy forint alapú hitel deviza alapúra való átváltása után havi több ezer forintot is megspórolhat, különösen, hogy a válságnak és a gyengélkedő forintnak, úgy tűnik, vége.

A legjobb hitelek megtalálása nem egyszerű, de mi azért vagyunk, hogy önnek ne is kelljen ilyesmivel foglalkoznia. Munkatársaink folyamatosan keresik a legjobb hitelkiváltó hiteleket, így, ha hozzánk fordul, azonnal naprakész információval várjuk önt. Hitelkalkulátorunk beállításait folyamatosan frissítjük a legjobb ajánlatnak megfelelően. Ha motorhitelét kiváltaná, csak a következő feltételeknek kell megfelelnie: a motor a hitel felvételekor (tehát most) nem lehet idősebb nyolc évesnél, és a kölcsön lejártakor sem lehet idősebb 12 (vagy esetleg 15) évesnél. Ezen kívül kell, hogy legyen rajta rendszám. Ennyi az egész. Ha ezeknek a feltételeknek megfelel, akár puszta kíváncsiságból is kipróbálhatja kalkulátorunkat, hogy lássa, milyen törlesztőrészlettel kínálunk önnek motorhitelt.

Munkatársaink kérésére megkeresik önt a konkrét számokkal, és utána már tényleg nincs más dolga, mint elfogadni a hitelt, ha jobban jön ki vele, mint a mostanival, vagy visszautasítani, ha nem (amire nem sok esély van, de előfordulhat).

A hitel intézéséért semmilyen díjat vagy részesedést sem számítunk fel!

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás