Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Motorhitel

Szeretne egy komolyabb értékű motorhoz jutni? Nincsen rá pénze? A mai világban ez nem csoda, hiszen egy komolyabb motor akár használtan is milliókba kerül.

Az új árak pedig valóban csillagászati egységekben mérhetők. Azonban egy erős elhatározás után, egy megfelelő motorhitel felvételével ön is csatlakozhat a motorosok táborához, talán nem túlzás a család vagy a kaszt szó használata sem velük kapcsolatban.

A motorozás sokszor életforma, és egy életforma felvétele sok pénzt emészt fel. Mi segítünk abban, hogy legalább ahol tud, ott spórolhasson. Bukósisakot, csizmát, kesztyűt aligha tud részletre venni, míg motort igen, legyen az használt vagy új. Azonban természetesen még akkor sincs minden megoldva, ha elhatározza, hogy valamilyen okból hitelt vesz fel a motorvásárláshoz: egy rossz hitel tízezreket vehet ki a zsebéből évente, amelyek egy jó konstrukcióval akár más célra is mehetnének.

Motorhitel kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a motorhitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

Munkatársaink kiválóan ismerik a hitelpiacot, és folyamatosan figyelik a banki ajánlatokat, hogy önnek ne kelljen ilyesmivel foglalkoznia. Sokkal többet is kínálunk azonban ennél: időt takarít meg, ha nem kell a banki hitelek felkutatásával foglalkoznia; energiát takarít meg, ha nem azzal tölti idejét, hogy a banki alkalmazottakkal viaskodik; és persze pénzt takarít meg, ha ránk bízza a legjobb hitelek megtalálását, mivel mi valóban a legjobbat nyújtjuk önnek.

Ha nem hisz szavainknak, akkor higgyen a saját szemének: használja a motorhitelekhez kapcsolódó kalkulátorokat, hogy jó előre tájékozódjon a havi törlesztésről, és ne érhesse meglepetésként, amikor hitelért folyamodik. A motorhitel kalkulátor által kiszámolt összeg a végösszeg: nincs közvetítői díjunk, semmilyen részesedést nem kérünk a hitelből, így a motor valóban annyiba kerül önnek, amennyit a kalkulátor kiszámolt.

Végül a három feltétel, amellyel motorhitelt vehet fel: 1. a motor rendelkezzen rendszámmal, 2. ne legyen nyolc évesnél idősebb, és 3. a hitel lejártakor legfeljebb 12 éves lehet.

A kölcsön lehet euró, frank vagy forint alapú, a szükséges önerő pedig mindössze a jármű árának 20%-a. Felvehető magánszemélyként, vállalkozóként, a szükséges papírok listáját a megfelelő menüpontban megtalálja.

Kalkuláljon, lépjen kapcsolatba velünk, és nemsokára élvezheti a motorozás semmihez sem hasonlítható szépségeit!

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás