Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Ha nem bízik a hitelekben, ha rugalmasan szeretne motort vásárolni, válassza a motorlízingelés lehetőségét! Cégünk segít önnek megtalálni a legjobb konstrukciókat a hitelpiacon, ha azonban ön mégsem szívesen venne fel hitelt, helyette inkább lízingelné motorját, erre is van megoldás.

A lízing szó mára már szinte teljesen elvesztette eredeti jelentését, de a klasszikus lízingelési konstrukciók azért még mindig ugyanolyan népszerűek, noha a név sokak számára már egészen mást jelent. Miről is van szó? Miről szól a lízingelés?

Motorlízing kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A lízing, vagyis bérbevétel egy olyan konstrukció, amikor az ön által megvásárolni kívánt ingóságot vagy ingatlant, jelen esetben egy motort, nem ön veszi meg hitelre az eladótól, hanem a lízingcég. Ekkor ön ennek a cégnek fizeti a lízingdíjat, nem az eladónak, akinek valószínűleg nincs annyi ideje és pénze, hogy kivárja, míg ön évek alatt, kis részletekben kifizeti a motorja vételárát.

A lízingcég viszont befektet ön helyett, megveszi a motort, és azt utána átadja az ön tulajdonába. A lízingnek már ebből látható ez egyetlen hátránya: egy lízingelt tárgy, vagyis a motor, nem az öné lesz, hanem a lízingcégé, vagy a lízinggel foglalkozó banké. Természetesen megfelelő szerződéssel bástyázzák körül mindkét fél jogait, vagyis önnek nem kell attól tartania, hogy a motor valamikor elveszik, mert nem az ön tulajdona. A lízingösszegek törlesztése után a motor ténylegesen is az öné lesz, és a szerződésben foglaltaknak megfelelően ekkor nem kell fizetnie egy fillért sem, vagy esetleg ki kell fizetnie az úgy nevezett maradványértéket – de ez már egyéni megállapodás kérdése.

És ezzel elérkeztünk a lízingszerződések előnyeihez, amelyek igen sokrétűek: a szerződés sokkal rugalmasabb törlesztési lehetőségeket kínál, mint egy banki hitel. Például nem kell havonta törleszteni, kérheti, hogy mindig más összeget kelljen befizetnie, a motor árát nem kell teljes egészében törlesztenie, hanem megállapodhat a céggel úgy is, hogy az 1.000.000 ft-os vételárból törlesztéssel kifizet 800.000-et, majd a lízingszerződés lejártakor egy összegben a maradék 200.000 forintot. Lízingügylet esetén a bírálat gyorsabb, egyszerűbb, a papírmunka és az utánajárás viszont sokkal kevesebb.

Ha megtetszett önnek a lehetőség, a megfelelő kalkulátor használatával informálódhat, hogy mennyibe kerülne a lízingelés adott időre. A szerződés végső formáját kollégáinkkal történő részletes elbeszélgetés és igényfelmérés után készítjük el – természetesen a lízingelésre vonatkozó szabályok keretein belül.

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás