Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépjármű kölcsön


Egy konkrét gépjármű megvásárláshoz folyósított pénzkölcsön olyan finanszírozási forma, amely esetén az Ön által igényelt hitelösszeget közvetlenül a kereskedő bankszámlájára utalják át, amely kizárólag a kölcsönszerződésben meghatározott gépjármű megvásárlására használható fel.

Ön, mint adós az eszköz tulajdonosa (vagyis a forgalmi engedélyben tulajdonosként Ön szerepel), a hitelintézet pedig a járműre vételi jogot alapít. A kölcsön visszafizetésének biztosítékául tehát alapvetően maga a gépjármű kölcsön segítségével megvásárolt eszköz szolgál. A havi törlesztőrészlet tőke- és kamatrészből áll, melynek megfizetése után a tőkerész csökkenti a kölcsöntartozást, a kamat pedig (vállalkozásnál) költségként számolható el. A kölcsön fő tulajdonságai: a gépjármű az Ön tulajdonában van, a gépjármű az Ön (vállalkozása) könyvelésében szerepel, haszongépjárműnél az ÁFA-törvény előírásainak való megfelelés esetén a teljes ÁFA visszaigényelhető. A tulajdonszerzési illetéket a futamidő elején le kell róni.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás