Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Mi az autóhitel alkusz autóhitel kiváltás illetve átvállalás?


Mire jó a autóhitel alkusz hitelkiváltó hitele? Egyszerű: ha kevesebbet akar fizetni, cserélje le drága hitelét olcsóbbra! Valóban ennyi az egész, kérdezheti, de a válasz: igen, ennyi.

Egy autóhitel (vagy motorhitel, teherautó hitel stb.) mindig lecserélhető olcsóbb hitelre, hiszen minden pénzintézet felajánlja a lehetőséget, hogy ügyfele egy összegben kifizesse eddigi tartozását. Az autóhitel alkusz kiváltás kalkulátorben beállítható értékek szerint 1 és 7/8 év közötti futamidővel vehető fel a hitel, természetes személyeknél 7 év a maximum, jogi személyeknél 8 év. Miről szól tehát az autóhitel alkusz hitelkiváltó kölcsön? Arról, hogy ha önnek van egymillió forint hitele, amelyre kifizet havi 20000 forintot, akkor mi – reményeink szerint – fogunk tudni egy olyan hitelt találni önnek, amelyből jelenlegi, 20000 forintos autóhitelét vissza tudja fizetni, és utána mondjuk csak havi 18000 forintot kell fizetni. A lényeg egyszerű: az autóhitel alkusz kiváltó hitel keretében ön kap egy összegben 1 000 000 forintot, ebből kifizeti a jelenlegi drága hitelét, és ezután az alkusz autóhitel autókiváltó hitelt fogja fizetni, amely olcsóbb, mint a régi autóhitele. Ez a futamidő megnyújtásával érhető el, illetve még fontos, hogy az egész tranzakció akkor mehet végbe, ha az autó Eurotax értéke megfelelő.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás