Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépjárműlízing a gyakorlatban


Mindenkinek van már autója hitel nélkül? Nem érti, hogy ez készpénz nélkül hogyan lehetséges? Ne mondjon le álmairól, ismerje meg a hitel nélküli, rendkívül kedvező megoldást: a gépjármű lízinget.

Nem kell tartani a lízingtől, hiszen attól, hogy hazánkban még nem terjedt el olyan mértékben mint külföldön, higgyen nekünk: attól még nem rosszabb megoldás, mint a hitelek! Sőt! az autó lízing szerződést szinte bármikor felmondhatja veszteségek nélkül. Mégis, hogy mi a különbség a gépjármű lízing és egy hitel között? Szinte semmi, csupán nem ön lesz az autó elsődleges tulajdonosa, azonban nem is veszíthet rajta akkorát, mint egy rossz konstrukciójú autóhitelen. Az autót azonban a megállapodásban foglaltak alapján szabadon, megkötések nélkül használhatja. Az autó lízingszerződése lejártával, a gépjármű a megállapodás szerint automatikusan az ön tulajdonába kerül. Most már csak az a kérdése, hogy milyen autót lehet lízingelni? Természetesen bármilyet, lehet kicsi,nagy, kis fogyasztással vagy nagy teljesítménnyel, alapfelszereltségű vagy fullextrás, a választás csak az ön kezében van. Mi nem kötjük meg a kezét, olyan autót választ, amilyen az igényeinek és természetesen a képzeletének megfelel. Egy jármű lízingelése tehát nem jár rejtett veszélyekkel, később előbukkanó plusz költségekkel, sőt, garantáltan nem jelent nagyobb kockázatot, mint a kölcsönszerződések, hiszen előre lefektetett megállapodás alapján írják alá a szerződést a felek. Ha szeretne bővebb tájékoztatást kapni a gépjármű lízingről, vagy még mindig akadnak megválaszolatlan kérdései az autólízinggel kapcsolatban, tegye fel kérdéseit, ügyintéző munkatársaink bővebb felvilágosítást adnak és akár a személyre szabott ajánlatot is elkészítik.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás