Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Hogyan vegyünk autót?


Ez a trükk, hogy a romos kocsit kicsit kipofozzák, sokszor előkerül, mivel mindig akad olyan tapasztalatlan ember, aki ilyesmiről még nem hallott, és nincs szeme ahhoz, hogy észrevegye, ha egy autót éppen csak helyreállítottak a romokból, hogy el tudják adni.

Ez különösen akkor történhet meg, ha valami autóvásárban levő (például a nagy pécsi autóvásáron) autót akarunk megvenni. Ilyenkor nem nagyon van lehetőség arra, hogy szervizben megnézessük az autót, főleg nem, ha idegen városban vagyunk egy vasárnapi vásárban. De ha a szokott környezetben vagyunk, akkor sem biztos, hogy el tudjuk vinni az autót egy jó helyre, hiszen ezeket az ad hoc megjelenéseket nem minden autószerelő tudja beiktatni a napirendjébe. Szóval a legjobb, ha elfelejtjük a neppereket, márkakereskedőket, akármilyen kisebb-nagyobb kereskedőket, és kizárólag magánszemélytől veszünk autót. Vagy, ha elmegyünk a nagyvilágba autót szerezni, mivel Németország egy tisztességes hely, különösen azok a részei, amelyek nincsenek tele „újnémetekkel”. Mielőtt valaki rasszizmust kiáltana, saját tapasztalataim szerint azok, akik Ausztriában vagy Németországban feltűnően olcsón árulnak autókat, vagy megpróbálják eltitkolni a hibákat, mind valamilyen keleti ország fiai. Természetesen ezzel egyáltalán nem akarom azt mondani, hogy ha meglátunk egy Ibn Hassan Autohandlungot, akkor fussunk, mivel természetesen nem minden török, arab stb. kereskedő csal. Csak jobb, ha felkészülünk arra, hogy ilyenkor célszerűbb jobban körülnézni. Szóval, ha itthon vagyunk, akkor telefonáljunk, beszéljünk meg egy időpontot a nagyon közeli jövőre (másnap, harmadnap), és ne este tegyük, hogy még egy műhelyt is fel tudjunk hívni, és be tudjunk jelentkezni.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás