Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Leárazás minden szinten


Sokan elszámították magukat és most próbálnak szabadulni a begyűjtött készletektől. Egyesek nem tudtak kiszabadulni a magas profit bűvöletéből, és azt hitték, válság ide vagy oda, de a magyarok karácsonykor így is sokat fognak költeni 2009-ben.

Ezzel szemben a felvett hitelek összege, az igényelt folyószámla-kölcsönök stb. mind csökkenést mutattak. A kereskedőkön így rengeteg áru maradt rajta, kezdve a szaloncukroktól a műanyag karácsonyfán és a karácsonyi égőkön át a játékokig vagy egyéb cikkekig. Így most, a 2010-es év első felében a kiskereskedőktől a legnagyobb multik áruházakig mindenütt óriási kiárusítások vannak. Ez talán nem is baj: a tönkrement égőket, díszeket stb. most olcsón le lehet cserélni újra, és még a gyerekek által behabzsolt szaloncukor helyett is lehet venni potom pénzért újabb kilókat.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás