Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Mi a visszhitel?


Olyan jelzálog alapú gépjárműfedezetes gyorskölcsön, amely Magyarországon jelenleg egy kevésbé ismert hitelezési forma. Azonban egy rendkívül kedvező feltételek mellett felvehető kölcsön, amelyet a világ számos pontján ajánlják az igénylők számára.

Önmagáért beszél a visszhitel másik elnevezése, ami "gyorshitel", hiszen gyakorlatilag 5 nap szükséges ahhoz, hogy hozzájusson a kívánt pénzösszeghez készpénzben. A gyors folyósítású, gépjárműjelzálog-hitelkonstrukciók, mint amilyen a visszhitel is, több igen kedvező előnnyel is rendelkeznek: kivételesen gyors lefolyás, tehát a kívánt összeget valóban rövid időn belül kaphatja meg az igénylő személy, hiszen az átfutási idő a hitelbírálattól számítva maximum 5 munkanap. A visszhitel egyben szabad felhasználású hitelkonstrukció is, az igénylő arra költi, amire csak kedve tartja. A futamidő is rugalmas, hiszen 12 és 96 hónap között szabadon választható meg. A gépjárművek (személy- és tehergépjárművek, motorkerékpárok) életkora azonban a hitel lejártakor nem haladhatja meg motor esetén a 12 évet, autó esetén a 15 évet, a hónapokat is számítva. A visszhitel kisebb összegű kölcsönök felvételéhez is ideális megoldás, mivel a hitel minimum értéke 300 000 Ft, ezzel a drága személyi hitelek tényleges alternatívája lehet autótulajdonosok számára.
További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás