Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gyorskölcsön saját motorra


Amennyiben rendelkezik saját tulajdonú motorral, annak terhére szabad felhasználású gyorskölcsönt vehet fel, egyfajta jelzálogtárgyként terhelheti meg kétkerekűjét. Miért annyira kedvezőek a gyors folyósítású, szabad felhasználású kölcsönök?

A gyorskölcsön motorra konstrukció révén a kívánt összeghez rendkívül rövid időn belül juthat hozzá az igénylő, hiszen az átfutási idő, illetve a pénzösszeg folyósítása a hitelbírálattól számítva mindössze 3-5 napra tehető. A hitel összege szabad felhasználású, tehát az igénylő személy arra költi, amire csak szeretné. Motorja Eurotax-értékének akár 80%-át felveheti készpénzben! A hitel nem jár korlátozással, a motorkerékpár továbbra is az ön tulajdonában marad, azt szabadon használhatja (viszont nem adhatja el a futamidő végéig). Hitelirodánk garantáltan a legegyszerűbb és legkényelmesebb hitelügyintézésre törekszik: a hitel igényléséhez csupán személyes irataira, és a motor dokumentációjára van szükség. A motorfedezetes gyorskölcsön felvételének egyszerű kondíciói a következők: futamideje: 1 és 8 év közötti; pénzneme: EUR, CHF és természetesen HUF; a motor életkora a gyorshitel futamidejének lejáratakor nem haladhatja meg a 12 évet; a felvenni kívánt minimális kölcsönösszeg: 300 000 forint; maximálisan igényelhető összeg: a motor értékétől függ, tehát például Valentino Rossi világbajnok motorjára tekintélyes summát lehetne felvenni; a hitelt nyújtó bank, pénzintézet részére fedezetül felajánlott motorkerékpár nyolc évesnél nem lehet idősebb. A hitelösszeg folyósítása az igény bírálatától számítva (a motor- és az adósminősítést követően) 3-5 munkanap alatt megtörténik. A gyorskölcsön igényléséhez munkabérét valamilyen formában igazolnia szükséges a finanszírozó bank felé. Ezt egyszerűen megteheti munkáltatói jövedelemigazolás vagy az utolsó kéthavi bankszámlakivonatának – amelyre jövedelme érkezett – benyújtásával, de egy APEH által kiállított jövedelemigazolást is bemutathat. A motorhitel ügyintézéséhez, csupán az ön személyes okirataira, a motor dokumentumaira van szükség. Az ügyintézés a lehető legrövidebb idő alatt, ill. nehézségek és komplikációk nélkül zajlik. A gyorskölcsön-kalkulátor egy gyors és egyszerű segítség, hogy azonnal megtekinthesse a közelítőleges havi törlesztőrészleteket. Ha megfelelőnek találja a becsült ajánlatot vagy csak kérdése van, a kalkuláció elvégzését követően megjelenő online hiteligénylő űrlapon keresztül, e-mailen vagy a megadott telefonszámon várjuk megkeresését. Hitelirodánk gyorskölcsön-ügyintézése teljes körű, országos és teljes mértékben díjmentes.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás