Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Forint dömping az autóhitelezésben


Túlnyomó többségben van a forint alapú hitelek száma az új kihelyezéseknél egész Magyarországon az idei évben, főleg a 2010. márciusi ide vonatkozó jogszabályi változtatásokat követően.

Ennek oka, hogy forint alapon jócskán több hitelhez juthatunk akár mint vállalkozás, akár mint magánszemély szeretnénk pénzhez jutni. Magánszemélyként a hitelösszeg a teljes vételár 80, míg vállalkozásként szintén 80 százaléka lehet, ellenben ez utóbbi esetben akár 8 éves futamidővel kalkulálva. Euro alapon ez a szám 65 százalékra módosul. Egy millió forint értékű gépkocsinál könnyen szemléltethető, hogy nem mindegy: 350.000, vagy 200.000 forintot kell kezdőrészletként befizetnünk. A forint hitelek egyik hétköznapi előnye ez. A másik, hogy a visszafizetendő összeg nem függ a forint/deviza árfolyam napi ingadozásától. Az nem mondhatjuk, hogy egyáltalán nem függ, hiszen a jegybanki alapkamat módosíthatja azt, ami pedig függ a forint erősségétől a többi devizával szemben. De ennek mértéke igazán elhanyagolható. Három érv szól leginkább a forint hitelek mellett autó vásárlás előtt: kevesebb önerővel kell rendelkezni, nem változik a havi törlesztő a teljes futamidő alatt, végül, de nem utolsó sorban erősítjük a haza gazdaságot, Magyarország nemzetközi megítélését.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás