Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépjámű hitel, kereskedelem a pénzügyi válság idején


A világ gépjárműipara számára 2008 kétség kívül a legnehezebb év volt a második világháború óta. Az Egyesült Államok ún. ’sub-prime’, azaz elégtelen fedezetű jelzáloghitelezési piacáról kiinduló gazdasági válság mára a teljes pénzügyi szektoron végigsöpört.

Ez a vásárlói bizalom hirtelen csökkenéséhez vezetett, amely megsemmisítő hatást gyakorolt az új autók piacára és általában véve a gépjárműipari ágazatra. Egyértelmű, hogy az amerikai piacot érte a legsúlyosabb csapás: 2008-ban a személygépkocsik értékesítése 40%-kal esett vissza és e jelentés megírásának idején a 3 nagy detroiti konszern hosszú távú pénzügyi kilátásai is kétségesek, hacsak nem avatkozik be az Egyesült Államok kormánya. A válság Európában is nyilvánvaló, különösen a kontinens nyugati felén. Itt az új személygépkocsik iránti kereslet októberben átlagosan 15,5%-kal zuhant, amely éves összevetésben 6%-os csökkenést jelent. Az eladások számszerűen rögzített visszaesése a francia- és németországi 7-8%-tól a spanyolországi 40%-ig terjedt. Mindezen adatok fényében világos, hogy a válság átterjedt Európára.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás