Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Autókölcsön BAR-listásoknak


Ha szerepel a neve a KHR-listán (vagy egykori nevén a BAR-listán), megismerhette már azt az érzést, amikor falakba ütközik egy gépjármű hitel felvétel kapcsán.

Ha a bank nem értesítette Önt, hogy KHR-listára veteti, akkor Ön nem is tudja, hogy odakerült. Mindenesetre az elutasított kölcsönigénylések miatt gyanakodhat. Akár tudja, hogy felvették a listára, akár csak sejti, nem kell többé amiatt izgulnia, hogy hol talál gépjármű vásárlási kölcsönt. Mi tudjuk a megoldást! Az autóvásárlási kölcsön az adóslista ellenére egy jó kondíciókkal felvehető hitelfajta kimondottan BAR-listások számára. Ha felkeltettük érdeklődését, lássuk a részleteket! Az autóvásárlási kölcsön esetében a fedezet a finanszírozás során a magánszemély vagy vállalkozás tulajdonába került személyautó vagy teherautó. A hitelt magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozók is igényelhetik. Az autóvásárlási hitel lényege tehát, hogy a fedezet maga a megvásárolt autó, ezért kulcsfontosságú, hogy milyen járműről van szó. A jármű legfeljebb 14 éves lehet, de figyelni kell arra is, hogy a kölcsön lejártakor nem lehet idősebb 15 évnél. 25% önerő befizetése (forint alapon), munkáltatói jövedelemigazolás, passzív BAR-listás szereplés, és passzív báros státusz esetén az gépjármű finanszírozásba kezes bevonása szükséges. A konstrukció aktív BAR-listára kerülteknek sajnos nem elérhető. A további részletek: a futamidő egy és nyolc év közt választható meg (magánszemélyek számára legfeljebb hét éves futamidő választható), a kölcsön pedig felvehető euró és forint alapon is.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás