Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépkocsi hitel használt autó vásárlásához


Ha gépkocsi vásárlásán gondolkozik, de újra nem lenne pénze, érdemes körülnéznie a használt autók között. A használtautó piac a válság által legjobban érintett szektorok közé tartozik.

A tavaly év végi időszakos emelkedés után az idei első negyedévben ismét visszaesett a használt autók forgalma, és bár a második negyedévben kismértékben emelkedett, az eladott autók átlagára 5,8 százalékkal csökkent. Míg a válság előtt a használt gépkocsik átlagára 1,78 millió forint volt, ez ma már csak alig több mint másfél millió. A gazdasági helyzet romlása és az autó fenntartásához szükséges költségek növekedése eredményeképp egyre több tulajdonos kényszerül arra, hogy akár nyomott áron adja el a gépkocsiját. Így aki most szeretne vásárolni, kedvezőbb áron találhat magának egy megfelelő modellt. Ha készpénzért nem tudja megvenni a kiválasztott gépjárművet, használt autóra is igényelhet gépjármű hitelt, akár tulajdonostól, akár kereskedésből vásárol. Nemcsak drágább, néhány éves kocsit vehet hitelre, hanem öregebbet is, azt azonban vegye figyelembe, hogy a futamidő lejártakor az autó legfeljebb tizenöt éves lehet. Tízéves autóra például nem igényelhet 72 hónapos gépkocsi hitelt, de 60 hónaposat már igen. Hitelt csak magánszemély vehet fel autóra, vállalkozások kizárólag lízingelhetnek. Forint alapú hitelfelvételhez legalább 25 százalék önerő kell, euró alapúhoz pedig legalább 40 százalék. A használtautó hitelhez nem szükséges más fedezet, hiszen maga a gépkocsi szolgál fedezetként. Ez a leendő tulajdonos számára semmilyen korlátozást nem jelent, ugyanúgy használhatja, mintha készpénzért vette volna, csupán jelzálogtárgy lévén a futamidő lejártáig nem értékesítheti. Ha használt autóra szeretne hitelt felvenni, egy hitelkalkulátor segítségével érdemes kiszámíttatnia az önnek leginkább megfelelő konstrukciót. Mindössze egy egyszerű űrlapot kell kitöltenie és elküldenie, és a hitelügyintéző megkíméli a fárasztó papírmunkától is.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás