Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gyorskölcsön gépjármű fedezettel


Ingatlanfedezetes hitelt felvenni manapság nagyon kockázatos, hiszen a legtöbb ember anyagi helyzete nagyon ingatag. Hiába van egy viszonylag jól fizető állásunk már régóta, semmi sem garantálja, hogy egy év múlva még mindig meglesz.

Ha családos emberek vagyunk, házastársunk ugyanúgy elveszítheti a munkáját, a hírekben számtalanszor hallunk hasonlót. Amennyiben ez bekövetkezik, és huzamosabb ideig nem tudjuk fizetni az ingatlanfedezetes hitelünk törlesztőrészleteit, elveszíthetjük az otthonunkat. Persze, nem gondolhatunk mindig a legrosszabbra hitelfelvétel előtt, de annyit mindenképp meg kell tennünk, hogy megnézzük, nem létezik-e egy ennél jobb megoldás, és csak akkor vállalunk ilyen kockázatos hitelt, ha nincs más lehetőség. Ha van a tulajdonunkban személygépkocsi, motorkerékpár vagy teherautó, arra is vehetünk fel hitelt, és máris nem tettük kockára az otthonunkat. A járműfedezetes gyorskölcsönnel persze akkora összegekhez nem juthatunk, hiszen legfeljebb autónk Eurotax-értékének nyolcvan százalékát kaphatjuk kézhez, de ha nincs is szükségünk nagyobb összegre, miért ne használnánk ki a lehetőséget? A gyorskölcsön lehetősége csak akkor áll fenn, ha az autó saját tulajdonunk, tehát például nem lízingeljük. Mivel fedezet bevonásával igénylünk hitelt, sokkal kedvezőbb feltételeket kaphatunk, mint a személyi kölcsön esetében, amelynél néha irreálisan magas THM-mel szembesül az ember. Illetve, a gyorskölcsönnél nem az otthonunk, hanem csupán az autónk elvesztése a lehető legrosszabb, ami bekövetkezhet – és persze egyáltalán nem biztos, hogy be is fog. Ha mégis így lenne, legfeljebb a tömegközlekedést vesszük igénybe, amíg nem engedhetünk meg magunknak egy újabb autót. Ez egy olyan kellemetlenség, amellyel bárki meg tud birkózni, ha úgy adódik.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás