Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Milyen gyors a gyorshitel?


Gyorsan pénzre van szüksége? és van egy saját tulajdonú autója? Akkor itt a megoldás: a gyorshitel. Mindössze egy tehermentes vagy kevés terheltségű gépjárművel kell rendelkeznie és egyszerűen juthat szabad felhasználású gyorskölcsönhöz.

Segítségünkkel járműve (autó, motorkerékpár, tehergépkocsi) EuroTax-értékének akár 80%-át felveheti készpénzben. A kölcsön nem jelent korlátozást autójának használatára nézve, az autó továbbra is az ön tulajdonában marad, és szabadon használhatja azt, csupán annyi a megkötés, hogy azt nem adhatja el, amíg a hitel ki nem fut, de ez érthető. A gépjárműfedezetes gyorshitelnek több előnye is van: egyrészt, mint ahogy a nevéből is adódik, rendkívül gyors, vagyis az igényelt összeghez rövid időn belül juthat hozzá, az átfutási idő a hitelbírálattól számított 5 napra tehető. Másrészt, ami talán a legfontosabb, hogy szabadon felhasználható a hitel összege, tehát arra költheti amire csak szeretné, semmi sem szabhat határt vágyainak. Mindezeken felüli előnye, hogy bármilyen típusú gépjármű képezheti a hitel fedezetét. A kölcsön összege szinte korlátlan, hiszen csak a fedezetül szolgáló jármű értéke szabhat határt. A hitelügyintézés a lehető legegyszerűbb: csupán személyes irataira és az autó dokumentációjára van szükség: akár fénymásolva faxon, e-mailben vagy hagyományos postai levélben is eljuttathatja hozzánk. A hitel folyósítása a bírálattól számítva 3-4 munkanap alatt megtörténik! A hitelügyintézés a lehető leggyorsabban és az ön számára legkényelmesebben zajlik: a gyorshitel kalkulátor segítségével pillanatok alatt kiszámolhatja, milyen havi törlesztőrészletű ajánlattal tudunk szolgálni, majd az űrlap kitöltése után hitelügyintéző munkatársaink 24 órán belül felveszik önnel a kapcsolatot a további részletek tisztázása érdekében.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás