Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépjármű adásvételi szerződés


Bármilyen gépjármű vásárlásakor illetve eladásakor szükségünk lehet egy gépjármű adásvételi szerződés mintára. A letölthető minta szerződés tartalmazza a használt gépkocsi átíráshoz szükséges összes adatot, tudnivalót.

A minta nem kötelező érvényű, fontos tudni, hogy a gépjármű adásvételi szerződés tartamában a szerződő felek szabad akaratuk szerint megállapodhatnak, amennyiben az megfelel a hatályos jogszabályoknak. Lényeges változás, hogy 2010. július 1-jétől megváltozott a tartalmi követelmény: a gépjármű adásvételi szerződés csak teljes, bizonyító erejű magánokirat lehet, mivel a tulajdonjog megváltozását a közúti közlekedési nyilvántartásba csak ilyen irattal vezethetik át. Az alábbi linken részletes leírás és letölthető iratminta található: gépjármű adásvételi szerződés. A gépjármű adásvételi szerződés létrehozása a felületes szemlélőnek nem látszik problémásnak, viszont ha nem ügyelünk és bizonyos tartalmi feltételeknek nem teszünk eleget, a szerződés érvénytelen lesz.További hírek, információk,érdekességek »

 

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás