Gépjárművásárlási hitel

Autót szeretnék
vásárolni

Gépjármű hitel és lízing
konstrukció

Bővebben
Gyorshitel meglévő gépjárműre

Gyorshitel
saját autóra

Gyorshitel, gyorskölcsön saját
tulajdonú gépjárműre

Bővebben
Gépjármű hitel kalkulátor

Hitel
kalkulátor

Kiszámoljuk havi
törlesztőrészletét

Bővebben

Gépjárműfedezetes személyi hitel

Ha nem kap személyi hitelt, válassza inkább az autófedezetes vagy motorfedezetes gyorshitelt! Ha esetleg kapna személyi hitelt, akkor is érdemes megfontolnia, hogy inkább cégünkkel szerződve jut gépjármű fedezetes hitelhez, amelynek feltételei sokkal jobbak, felvétele egyszerűbb és gyorsabb, mint a személyi hitelé.

A gyorshitelt általában azért választják, mert gyorsan felvehető és szabadon felhasználható. Kamata azonban magas, így nem tartozik a legjobb konstrukciók közé Ráadásul olyan iratokat is kérhetnek az igényléséhez, amelyeknek a beszerzése nem könnyű feladat.

Személyi hitel helyett kalkulátor

Igényelt hitelösszeg: forint
Évjárat: év /
Futamidő:
BAR (KHR)-lista?
Felhívjuk figyelmét, hogy a személyi hitel kalkulátor által számított eredmény tájékoztató jellegű és ajánlattételnek nem minősül.

A gépjármű fedezetes hitelhez mindössze az ön és a gépjármű papírjai kellenek, valamint két közüzemi számla, amelyet már befizetett. A beadástól számított néhány napon belül már meg is érkezik a pénz, és ráadásul a szabad felhasználású hitelek közt az autó- vagy motorfedezetes hitel a legalacsonyabb kamattal rendelkezik.

Fedezetül felkínálhatja nyolc évnél nem idősebb, rendszámmal rendelkező járművét, amely EuroTax-értékének legfeljebb 80%-át fogja megkapni hitelként. A hitel futamideje akár nyolc év is lehet, de figyelni kell arra, hogy a hitel lejártakor az autó vagy motor ne legyen majd idősebb 12 évnél (esetenként 15 évnél, ez egyedi elbírálás kérdése). A gépjárműhitel felvehető euróban, frankban vagy forintban elszámolva, ahogyan önnek tetszik.

A fedezetül szolgáló gépjármű tulajdoni joga az öné marad, semmilyen korlátozást nem kell elszenvednie, kivéve, hogy nem adhatja el (értelemszerűen).

A kalkulátorral számolja ki, mennyi lenne a gyorshitel törlesztése, majd kérje munkatársaink személyre szabott ajánlatát! Szolgáltatásunk ingyenes, nincs közvetítői díj, sem semmilyen jutalék!

Gépjármű hitel online Gépjármű hitel Gyorshitel készpénzben Gyorshitel saját autóra Autóhitel menüpont Autóhitel kalkulátor Gépjármű biztosítás Gépjármű biztosítás